Stablestativ til Korea, pallestativ til Cameroun og udkragningsstativ til Canada

I går var vores fabrik optaget til containerlæsning.Om morgenen arrangerede vi 3*40HC til galvaniseret fabrik for at læsse stablestativet.Vores kunder købte disse stativer til opbevaring i kølerum, hovedsageligt til opbevaring af fødevarer såsom oksekød og is.Varmgalvaniseret overfladebehandling kan beskytte reolen mod rust og korrosion. Størrelsen og formen af ​​stablestativet kan tilpasses til kunderne, og selv til stableskålen kan den også designes og produceres efter kundernes krav.Naturligvis kan overfladebehandling til det almindelige stablestativ også behandles med plastsprøjtning.

Galvaniseret stablestativ

Efter færdiggørelse af galvaniseret stablingsstabelcontainer gik vi tilbage til fabrikken og begyndte at læsse kraftige galvaniserede panelreoler, som leveres til Cameroun fra shanghai havn.Denne beholder blev bestilt af en af ​​vores gamle kunder, som nogensinde købte lignende produkter i 2019. Og da de modtog vores reoler, fandt strukturen og kvaliteten var god, så i år gav vi os en smilende bestilling igen. Autentisk er pallereoler også et varmt sælgende produkt på vores fabrik.Der findes mange typer pallereoler.Fælles struktur er boksbjælkeforbindelse med opretstående ramme.Ifølge kundernes forskellige opbevaringsbehov kan den øvre også udstyres med tråddæk, pulverlakeret stålpanel eller galvaniseret stålpanel.

Og endelig begyndte at læsse cantilever reoler, som er leveret til Canada. Det var en speciel cantilever reol, som er udstyret med stålpaneler.Til udkragningsreolen har vi normalt to typer, let en enkelt og kraftig en.De lettere udkragede søjler er svejset med to C-formede stål, og armen er lavet af rektangulært rør.For kraftige cantilever, hvis vægtkapacitet kan nå 1-5t endnu mere, vil både søjler og arme være lavet af H-formet stål, som vil lade hele strukturen mere stabil.

lastning af pallereolcontainer

All of our racking can be customized for clients, any interest, pls email us at contact@lyracks.com


Posttid: Mar-10-2022