Enkle stablereoler

En af vores kunder fra Hong Kong bestilte konventionelt stablingsstativ. Stativstørrelsen er L1200*B1000*H1200mm, og vægtkapaciteten er 1000KG.Det er den almindelige stabelstativstørrelse, selvfølgelig kan vores stativstørrelse, form og læssekapacitet tilpasses til kunder.Hele stativet er pulverlakeret med blå farve.

Kunden skal stable tre lag i alt for at opbevare stofrullerne.Da kunden ikke ved meget om hyldebranchen, anbefaler vi en almindelig størrelse i henhold til de krav, han beskrev.Endelig er han meget tilfreds og afgav en ordre til os.For nylig har vores virksomhed afsluttet produktionen af ​​stablereoler og planlægger at sende og pakke dem i morgen.

Denne type stablestativ har en enkel struktur, bunden er svejset med rektangulære rør og bruger konventionel stableskål og stablefod.For at spare transportomkostninger er den overordnede struktur aftagelig, søjlen kan tages ned, og søjlen kan sættes direkte i stolpeholderen, når den er i brug.Betjeningen er meget enkel.Når den ikke er i brug og inaktiv, kan den også spare plads på lageret, hvilket er fleksibelt og praktisk.Den overordnede struktur er enkel, fast, smuk og atmosfærisk.

Enkelt stabelstativ

Efter færdig produktion tog vi detaljerede billeder og videoer til kunden.Han var meget tilfreds med den samlede effekt, og gav en høj vurdering af vores produkt, og sagde, at hvis lageret stadig har brug for det i fremtiden, vil de fortsætte med at lede efter vores virksomhed til indkøb.

We can not only produce ordinary powder coated detachable stacking racks, but also foldable stacking racks. According to customers’ different storage requirements and structural needs, we can design solutions and provide vertical drawings for them, in this case, they can understand the overall structure more intuitively.Galvanized surface treatment is also available. If you are interested in our products, kindly email us at contact@lyracks.com


Indlægstid: 12. maj 2022