Shuttle racking system blev installeret med succes i Malaysia

I sidste måned afsluttede vores virksomhed et shuttle-reolprojekt for en malaysisk kunde.Under de detaljerede installationsvejledninger og videoer afsluttede vores kunde installationen og blev brugt med succes. De var meget glade for vores produkter.

I dag er shuttle-reolsystem meget brugt i lageropbevaring. Det forbedrer udnyttelsesgraden af ​​lageret betydeligt, og hele rummet skal bare have en lille gang, så gaffeltrucks kan læsse og vende rundt.Endnu vigtigere, det er nemt at bruge og betjene.

Sammenlignet med kraftige pallereoler er lagerudnyttelsesgraden højere.Og i det samme lager kan det opbevare flere paller, fordi dette reolsystem ikke behøver at bruge gange i hver række, selvfølgelig, tilsvarende vil omkostningerne være højere.

Og sammenlignet med drev i reolsystem er der mange fordele:
1. Den kan realisere først ind først ud og først ind sidst ud lagermetoden, men traditionel drev i reoler kan kun nå først ind sidst ud lagermetoden.
2. I dybderetningen kan kanalen indstilles meget lang, kan endda nå 100 stk. palleplads, mens drev i reol normalt kun kan nå 13-15 stk. pallerum.
3. Det er lettere at læsse og losse.Vi kan bruge fjernbetjeningen til at styre shuttlebilen og sætte pallerne i den tilsvarende position.Men for drevet i reolsystemet, vil det være meget mere besvær, behovet for at køre gaffeltrucken ind i den lille gang for at tage eller lægge pallerne.I denne situation vil der være behov for specialgaffeltrucks af høj kvalitet og operatører med køreegenskaber på højt niveau. , gangen er særlig smal.

Selvfølgelig har det også sine mangler, det vil sige, at omkostningerne ved hele projektet vil være højere end drevet i reolsystemet.Selvfølgelig kan kunderne vælge den tilsvarende plan i henhold til deres faktiske opbevaringsbehov.Vores reoler kan tilpasses til kunder.

Whatever big or small warehouse, we will design the solution for customer carefully, any interest, please email us at contact@lyracks.com

Shuttle reolsystem


Indlægstid: 08-04-2022