Nyt design – stablingsstativ med bilbatteritaske

For nylig har vores fabrik designet en ny type stablereol, som bruges til at opbevare batteriposer til nye energibiler.Stativstørrelsen kan tilpasses, og den kan stable mange niveauer.

En af vores kunder bestiller denne type stablereol fra vores fabrik.Stativstørrelsen er 1160*1280mm.Og bunden af ​​stativet er svejset af almindelige rektangulære rør, øverst installeret de sorte gummiblokke for at forhindre batteriet i at glide og ryste, og det kan beskytte batteriet godt.De to sider af reolen er designet med runde løfteringe.Så kan det ikke kun tages op med gaffeltruck, men kan også transporteres med hængende maskiner, hvilket er praktisk for kunderne at bruge.Stablehovedet er en smule buet og lavet af meget tykt materiale, hvilket er praktisk at stable, hele strukturen vil være mere stabil og ikke let at ryste.

stablestativ med batteritaske

Før masseproduktion laver vi prøven først og sætter batteriposen på stativet til eksperimenter. Endelig finder vi ud af, at specifikationerne, størrelserne og formene er særligt velegnede.

Hele produktionen er afsluttet i sidste uge.Kunden kom for at se produktet på stedet.Og de er meget tilfredse med vores design og rackkvalitet.De ønsker at samarbejde med vores fabrik for dette produkt i lang tid.Siden da har stablestativet med succes låst op for en ny industri.

Stabelbar stativ med batteritaske

I fremtiden vil vi arbejde hårdt på at udvikle flere nye typer stablereoler til at imødekomme opbevaringen af ​​varer i mange andre brancher.

We not only can produce regular stacking racks, but also can design the racks according to the customers storage requirement. Sometimes they need to add side frames, or add wire mesh and steel plate on bottom, or do the folding type.If you are interested in stacking racks or other racks, please contact us at contact@lyrack.com


Indlægstid: 22. december 2021