Galvaniseret stablestativ sendt til Frankrig

I denne måned købte et fransk firma galvaniserede stablereoler fra vores fabrik gennem deres afdeling i Kina til deres nye lageropbevaring.Reolstørrelsen er L1350*W830*H2145mm, og dette er den indre størrelse, som er egnet til at placere europæiske standardpaller.Størrelsen på den europæiske standardpalle er normalt 1200 * 800, og reolens lastekapacitet er 1000 kg.

For at være praktisk til transport, lastning er den overordnede struktur aftagelig.Sokkelen svejses som en helhed, og de fire stolper sættes direkte på basen uden boltforbindelse og montering.Den er meget enkel og praktisk at bruge og nem at bære.

Overfladebehandlingen af ​​reolen er varmgalvaniseret, hvilket kan forhindre rust og korrosion, og den kan bruges i kølerumsopbevaring og udendørs.

Containerladning til stablereol

Dette er den enkleste stablestativstruktur.Vores stativstørrelse og -form kan tilpasses til kunderne med hensyn til deres forskellige opbevaringsbehov. Vi kan designe løsninger til kunderne og kan også give dem tilsvarende 3D-tegninger, så de kan forstå hele produktet mere intuitivt og klart.Normalt kan den bruges til at opbevare paller, også kunderne kan lægge varerne direkte på reolen, såsom stofruller, korte rør og alle typer dæk.

Nogle kunder skal tilføje siderammer for at forhindre, at produkterne ruller ned fra siden af ​​reolen, og nogle skal tilføje trådnet eller stålplader eller træplader i bunden.Alle disse tilpasninger kan vi gøre for kunder.

Except the galvanized surface treatment, we also can do powder coating surface dealing, which can be used in conventional warehouses, and also can be prevent the rack from rust and corrosion. The clients can choose the color that they liked. Any interest for our racking, kindly email us at contact@lyracks.com

 


Indlægstid: 28-jun-2022