Foldestablingsstativer bruges med succes på det medicinske område

For nylig bad en kunde fra den farmaceutiske industri vores virksomhed om at designe et produkt til at stable medicinsk udstyr.Vi har designet et foldestablestativ i henhold til enhedens størrelse og form, som kan stable godt, spare plads og forbedre lagerudnyttelsen.Strukturen er også mere bekvem til transport.

Størrelsen på foldestabelstativet er 1200 * 1000 * 1000 mm, og lagbelastningen er omkring et ton.Siderammer er tilføjet for at forhindre varerne i at rulle ned.Hele strukturen er pulverlakeret med blå farve, virker meget smuk.

sammenfoldelig stablestativ

Forskellen mellem foldestabelstativet og den almindelige aftagelige stabelstabelstruktur er hovedsageligt i hosting af basen.Stolpeholderen på det almindelige stablestativ er et firkantrør, og stolpen kan sættes direkte i stolpeholderen, hvilket er enkelt og bekvemt at bruge.Den foldebare bundstolpeholder vil blive specialbehandlet, og den ene side er åben, som let kan rejses eller foldes ned.Indersiden af ​​røret vil også blive svejset med en slids, så stolpen ikke vil svaje fra side til side, og strukturen bliver mere stabil.Bunden bliver boret og forlænget med lange bolte, som kan fastgøre siderammen med stablefoden.

Som normalt stablestativ kan størrelsen og vægtkapaciteten af ​​foldetypen også tilpasses.Både pulverlakeret og galvaniseret overfladebehandling er tilgængelig.

We are happy that stacking rack can be used in a new field, and hope that the rack can be applied to more industries in the future to help customers improve the utilization rate of the warehouse. Any interest for the racking, kindly email us at contact@lyracks.com,we have a professional solution designing team to design solutions for you.


Indlægstid: 28. september 2022