Fabriksbesøg af klient fra Sydkorea

Vi er glade for at have hr. Kim fra Sydkorea på besøg på vores fabrik i sidste uge.

kunde

Vi fik kontakt i april, da hr. Kim sendte os en forespørgsel på stålpaller.Så talte vi om detaljer på stålpaller, selvfølgelig er prisen det vigtigste faktum.Vi sendte hr. Kim invitation til at hjælpe ham med visum, da han besluttede at besøge vores fabrik.Og hr. Kim krævede også to prøver, hvilket ikke er noget problem for os.Vi begyndte at lave to sæt prøver, efter at vi blev informeret om, at hr. Kim har bestået visum.

Den 31st, hentede vi hr. Kim og hans oversætter i Nanjing Lukou International Airport (NKG), som er den nærmeste lufthavn til os.Da vi ankom til vores fabrik, var klokken omkring 5 om eftermiddagen.Vi planlagde først at hvile os og tjekke prøverne i morgen, men hr. Kim foretrak at tjekke prøverne først.Så låner vi ham på værksted og tjekker prøver sammen.Prøverne er to sæt varmgalvaniserede stålpaller.Mr. Kim var tilfreds med kvaliteten af ​​de to sæt varmgalvaniserede stålpaller og kom med nogle forslag til at hjælpe os med at spare tid og omkostninger.Herefter snakkede vi om betalingsbetingelser, leveringstid, pris og så videre.Til sidst besluttede hr. Kim at afgive en prøveordre på en container med 384 sæt varmgalvaniserede stålpaller.Om aftenen arrangerede vi mad og hotel for hr. Kim og hans oversætter.

Da hr. Kims fly tilbage til Sydkorea var den 2ndjuni var der en dag, hvor vi kunne vise ham nogle steder af historisk interesse i Nanjing City, Muren bygget i Ming-dynastiet og Qinhuai-floden.Og vi prøvede også kinesisk mad.

Den 2ndjuni valgte vi hr. Kim og hans oversætter fra hotellet og sendte dem til lufthavnen.Det var et mindeværdigt besøg for os.

Og byder dig også velkommen til at besøge vores fabrik.

 


Indlægstid: Jun-06-2023